Ja putns pieklauvē pie tava loga vai ietriecas tajā, tā nav nejaušība, bet gan zīme, ka gaidāms svarīgs notikums

Kā noskaidrojās, esmu diezgan māņticīgs cilvēks. Neviļus man prātā ir uzkrājušies daudzi ticējumi, kas saistīti ar dažādām cilvēka dzīves sfērām, vidi un dabu.

Piemēram, es nešaubos, ka putni, kas klauvē pie loga rūts vai ieskrien tajā, bieži vien ir noteiktu ziņu vai notikumu vēstneši. Vakar manā stikla pakešu logā ietriecās putns, bet pēc minūtes zvanīja vecmāmiņa un teica, ka tiek nosūtīta uz izmeklēšanu vietējā slimnīcā.

Tautas ticējums vēsta: ja putns atsitas pret logu, kaut kam ir jānotiek. Ja spalvainais lidonis paliek dzīvs un neskarts, nekas briesmīgs nenotiks. Ir slikti, ja putns mirst no trieciena, jo tad var notikt nelaime.

Lasi vēl: Marinēju cūkgaļu, izmantojot šo recepti… Tik garšīgus šašlikus sen nebiju ēdis!

Tā kā manā gadījumā putnēns tikai no bailēm čiepstēja un pēc tam aizlidoja, es nebiju pārāk noraizējusies. Un tiešām, analīzes parādīja, ka manai mīļajai omītei nopietnu veselības problēmu nav.

Vēzim nevajag dot tukšus solījumus, bet Lauva nedrīkst nonākt parādos; Horoskops 28. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Klau, pat ja tu absolūti netici nekādām zīmēm, putns ietriecās tavā logā konkrēta iemesla dēļ: labāk esi uzmanīgs! Lai gan daudz kas ir atkarīgs no putna veida un tā uzvedības, ja tas pēc trieciena iet bojā, drīzumā tavā dzīvē gaidāms bēdīgs notikums.

Lasi vēl: Ja Tu esi viens no šo Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad veiksme būs tavs sabiedrotais 2024. gada maijā

Ja pret logu atsitas vārna

Cilvēkiem ir aizspriedumaina attieksme pret vārnām. Tiek uzskatīts, šis putns nāk no citas pasaules. Tāpēc – ja aiz loga ir redzama vārna, nekas labs nav gaidāms. Ja putns neatlaidīgi klauvē pie loga rāmja, visticamāk, kāds no mājiniekiem tuvākajā laikā dosies mūžībā.

Lasi vēl: Frizūras sievietēm “pēc”. Kas ir labāk: pelēki vai krāsoti mati

Ja logā ietriecas žagata

Cilvēkiem žagata asociējas ar jebkādām ziņām vai starpgadījumiem. Ja šis putns ietriecas tavā logā, gaidāmi nepatīkami pārsteigumi. Ja žagata žvadzina pagalmā – paredzētas vētrainas dzīres ar kuplu viesu skaitu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Bet, ja šis putns ir savijis ligzdu tavā īpašumā, drīzumā gaidāmas kāzas tavā radu pulkā. Nebaidies, žagatas nesāks laupīt tuvu ligzdai, bet tuvākajā apkārtnē šīs nešpetnieces var nozagt cāļus un pārtiku mājdzīvniekiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment